top of page

Vilka är vi?

IMG_9671 red.jpg

Vi heter Lotta och Åse och våra vägar korsades när vi jobbade på kommunikationsbyrå. Efter några år på byrån gick vi vidare i yrkeslivet men kände snabbt att vi saknade att jobba tillsammans och började därför fundera ut ett nytt sätt att göra det på. Vi har upptäckt vad vi själva mår bra av och vill dela med oss av det till andra under konceptnamnet Water & Woods of Sörmland.

Åse Haukebö Roos

Åse har levt ett väldigt jobb- och prestationsbaserat liv, som inte har varit odelat positivt varken för kropp eller själ. När stressen var som värst fann hon en fantastisk källa till återhämtning i naturen, och det har blivit en plats med stor betydelse i hennes liv.​

“I skogen kan jag vara fullt närvarande i nuet och stänga av allt det som pockar på i vardagen. Jag slutar aldrig att förundras över det vackra, det stilla och det oförställda som finns där – och den känslan vill jag sprida till andra människor.”

Lotta Collander

Lotta har älskat vatten i hela sitt liv och både paddlar, dyker och badar året runt. Efter många år som anställd är nu Lotta egenföretagare och driver både Collander Grafiska AB och Eskilstuna SUP.

“Att vara vid vattnet – både i, intill, på eller under – måste vara den absolut bästa medicinen mot all stress som regelbundet uppstår i vardagen. När jag var sjukskriven för utmattningssyndrom för några år sedan var det den lugna meditativa paddlingen som bäst hjälpte mig igenom det”.

bottom of page